TRAJKOVIĆI SLAVILI DO JUTRA Slađa ljubila Janu u grudi i stavljala joj evre, Đani na svadbi svog sina zgrnuo ogroman bakšiš!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Radiša Trajković Đani juče je oženio mlađeg sina Marka, a oni su do jutra slavili u jednom beogradskom hotelu.

Brojne njegove kolege su se pojavile na proslavi, a mnogi od njih su se latili mikrofona i zapevali. Među njima je bila i pevačica Jana Todorović koja je otpevala svoj veliki hit "Barabar".Đanijeva žena Slađa je bila najveselija, a dok je Jana pevala tu pesmu, Slađa joj je prišla i stavljala joj evre u grudi, a u jednom trenutku ju je poljubila u grudi.Slađa je pala u sevdah kada su zapevali pesmu Šabana Šaulića "Hajde srećo moja", a tada se sa čašom u ruci popela na stolicu, pevala i igrala.Pored Jane, Đani se takođe latio mikrofona. Njemu su u ruke stavljali novčanice od 50, 100 i 200 evra, u jednom trenutku su ga nosili na ramenima dok je pevao, a folker je kao i uvek doveo atmosferu do usijanja, ali je i zgrnuo ogroman bakšiš.

Podsetimo, pevač Adil Maksutović je zapevao mladencima, a Minja i Marko su zaplesali uz pesmu "Moje si nebo".

Porodica Trajković je organizovala gala slavlje, gde su među zvanicama došli Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić, pevačica Zorica Brunclik i Kemiš, Jana Todorović, Zlata Petrović sa sinom i snajkom, Slađa Alegro, Milica Jokić sa Lukom Dačićem, Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus...

Ponosni roditelji Marku su kao svadbeni poklon obezbedili krov nad glavom to jest stan.

- Venčanje je super proteklo. Muž me je jutros doterao. Držala sam dijetu. Prevazišli smo tremu, mi smo iskusni kada su venčanja u pitanju. Sinu smo za venčanje kupili stan, poklon je i ljubav - rekla je Slađa Trajković.

- Kakva će atmosfera biti večeras zavisi od količine alkohola. Sinove sam oženila, ali kada budem udavala ćerku to će mi biti najveseliji i najtužniji dan, ona je naša mezimica. Možda dovedemo zeta kod nas - dodala je ponosna majka.

"NE OČEKUJEM DA DRUGI RAZUMEJU ZAŠTO NEMAM DECU" Naša poznata glumica ovako priča o majčinstvu i mužu koji je odavno poznat javnosti, pa priznala: Uz njega širim vidike!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading