ĐANI ODREŠIO KESU Sinu Marku kupio stan!
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa juče su oženili mlađeg sina Marka, a kao svadbeni poklon uručili su mu ključeve od stana.

ĐANI ODREŠIO KESU Sinu Marku kupio stan!

Foto: privatna arhiva

 

Kako smo saznali od izvora bliskog porodici Trajković, odluku o kupovini nekretnine doneli su iz nekoliko logičnih i praktičnih razloga. Prvi i najvažniji je da se mladenci  ne muče i ne žive kao podstanari, a drugi da mogu da rade na proširenju porodice jer neće imati stambenih problema. Inače, Marko i Minja Trajković već imaju sina Lava kojem su nedavno proslavili rođendan, dok je drugo dete na putu.

ĐANI ODREŠIO KESU Sinu Marku kupio stan!

Foto: privatna arhiva

 

- Đani je kupio Marku luksuzni stan u Beogradu na vodi, gde žive svi Trajkovići. Starijem sinu, koji takođe ima ženu i sina, isto je darivao kada se oženio - ispričao je izvor za Alo! pa dodao:

- Radiša i Slađa su vezani za svoju decu, ali i za unuke, pa ne žele da žive daleko od njih. Zbog toga što će im biti u komšiluku, imaće utisak kao da nikada nisu ni otišli iz porodičnog doma. Isti poklon očekuje i najmlađu ćerku kada se bude udavala - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo!.

Inače, Marko i Minja Trajković građansko venčanje su obavili još pre godinu dana, dok su se juče zavetovali na vernost i pred Bogom. Nakon crkvenog venčanja kojem su prisustvovale samo porodice, kumovi i najbliži prijatelji, uputili su se u restoran gde su pred oko tri stotine zvanica slavili do zore.

Mladenci su blistali u skupocenim toaletama, baš kao i pevač i njegova supruga. Dok je mladoženja imao elegantno odelo, mlada je poput princeze imala zanosnu i raskošnu venčanicu.

Svekrva je za ovu priliku odenula smaragdno zelenu dugu i uz telo pripijenu haljinu, visoke potpetice i torbu svetski poznatog dizajnera, dok je Minjin svekar, poznati pevač, imao elegantno crno odelo.

Mladin veo bio je dugačak nekoliko metara i po sebi je imao bisere, a bidermajer je bio od božura, što simbolizuje bračnu sreću i romantiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading