POTRESNA ISPOVEST JOVANE NOVAKOVIĆ ŠMIZLE! "Udario me je laktom u stomak i ubio bebu", pevačica slomljena priča o najvećem životnom gubitku, detalji će vas zgroziti
Foto: Printscreen/Printscreen/RedTV

Bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla  prvi put je progovorila o tragičnom događaju, kada je izgubila nesrećnim slučajem bebu.

Jovana je ovog puta otkrila sve detalje te veze, te navela da sa muškarcem, sa kojim je tada bila u ljubavnom odnosu, nije više u kontaktu, kao i da ga nije prijavila policiji.

-Ja sam njega ostavila i to u momentu kada sam saznala nešto, što nisam znala. Samo ću reći da je bio musliman, zna se da muslimani mogu da imaju, koliko žena, kod njih je običaj da ta prva žena, ona ćuti za svaku sledeću ženu, evo to sam sada prvi put rekla - počela je Jovana za SrbijaDanas, te nastavila:

-Ona je znala svaki put kada ja dolazim kod njegove porodice, morala je da se sklanja kod svoje majke. Kada je ona mene pozvala i ispričala mi sve to, meni je već uveliko trudnoća bila velika, tako da sam ja odmah reagovala, rekla sam mu da stvarno ne želim da se bakćem sa njim, samo da ode svojim putem, ja svojim - pričala je sa knedlom Šmizla.

-On je rekao da beogradski mangupi, kako je već rekao, neće čuvati njegovo dete, okrenuo se,  udario me laktom u stomak - rekla je između ostalog Šmizla u svojoj bolno ispovesti za SrbijaDanas.

-Nisam ga prijavila, dobio bi zabranu prilaska, može da leži za ubistvo deteta, ne znam, za šta bi ga osudili, zašto me je udario - dodala je.

POSLEDNJE GOSTOVANJE LANE TOKOVIĆ Ovako je pevačica govorila o mladim kolegama, pa ispričala sve o svojoj karijeri

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading