SUROVO Milena uskraćuje lekove Zvezdanovoj majci, ova zadrugarka iznela brutalne dokaze!
Foto: Printscreen/Printscreen/RedTV

Bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla često je spominjana ličnost u Zadruzi 6.

Predstavljena je kao Zvezdanova drugarica, budući da su njen bivši suprug Džoni i Slavnić prijatelji od davnina, ali je Ana pomrsila konce, rekavši svom bivšem partneru da su mu prijatelji okrenuli leđa, te da su sada na njenoj strani.

U ekskluzivnom intervjuu za Alo! Šmizla je demantovala Anine tvrdnje, ističući da se nikada nisu odrekli Zvezdana, kao i da su i ona i njen bivši suprug tu za njegovu majku Slavicu i oca Moku. Takođe, potvrdila nam je da su se Slavnićevi roditelji pomirili nakon 30 godina, te da su se svi udružili protiv Ćurčićeve. Osvrnula se i na Aninu kumu Milenu, pa istakla da ona iznošenjem neistina u javnost dodatno pogoršava ionako narušen Anin i Zvezdanov odnos.

- Gospođa kvazikuma se zapravo i ne može nazvati gospođom. Ona se ku*či preko tuđeg prezimena i misli da je se neko plaši, a samo je nedoje*ana - oplela je Šmizla po Kačavendi, pa dodala:

- Stvari koje Milena iznosi o Zvezdanu su užasne. Izbacila je jedno Zvezdanovo pismo, i to joj je crveni karton. Privatnu arhivu ne sme da izbacuje, a to što kaže da je Anu vezao za radijator je čista glupost. Kad-tad će morati da iznese dokaze za sve što je pričala - kaže Jovana, i ističe da će je Slavnićevi roditelji tužiti za klevetu. Takođe, kako nam je rekla, i sama će podneti tužbu jer je nju nazvala prostitutkom koja je muža izbola nožem.

SUROVO Milena uskraćuje lekove Zvezdanovoj majci, ova zadrugarka iznela brutalne dokaze!

 

 

 

- Danas sam se čula sa Slavicom i istina je da su se ona i Moka pomirili. To su uradili posle 30 godina i isključivo zbog sina. Ranije nisu imali ni prilike ni razloga, a sada su odlučili da se udruže da bi odbranili svoje dete - potvrdila je Jovana, pa iznela šokantne tvrdnje o odnosu Anine kume i Zvezdanove porodice.

- Slavkini izveštaji od lekara sadrže terapiju koju ona svakodnevno treba da uzima, a oni se nalaze kod Milene. Postoji lek koji se ne izdaje bez recepta, pa je Slavica bez terapije jer joj se ova ne javlja na telefon - kaže Šmizla za Alo!.

SUROVO Milena uskraćuje lekove Zvezdanovoj majci, ova zadrugarka iznela brutalne dokaze!

Printscreen

 

 

Kako nam je još rekla, Zvezdanova majka je u dobrom opštem stanju i sposobna je da vodi računa o sebi, ali je u dom otišla da bi sinu oslobodila stan.

- Priča da Slavku izbacuju iz doma je laž, a sve njene troškove od početka izmiruje Zvezdan jer se uplaćuje s njegovog računa - rekla je Jovana, i za kraj dodala:

- Jedva čekam da Zvezdan progovori, pa neka narod sudi ko je monstrum. Hvala svima koji podržavaju Zvezdana i Anđelu - zaključila je Šmizla za kraj.

 

Kačavenda je alkoholičarka

Iako je Ana ovlastila svoju kumu Milenu da u javnost iznosi prljav veš o Zvezdanu, Šmizla ističe kako Kačavenda nije relevantna da se pojavljuje u medijima jer je neuračunljiva.

- Ona je bezuspešno lečena alkoholičarka, ne sme da pojede ni bombonu ukoliko ona u sebi sadrži alkohol. Priča o tuđem braku, a ni svoj nije mogla da reši. Njen muž kada ode s nekom ribom, ona ga tri meseca zove i moli da se vrati kući, a kada se vrati, posle nekog vremena opet ode s drugom - kaže Šmizla.

FILIP PRENEO ALEKSANDRI POLNU BOLEST? Mora hitno da napusti Zadrugu, vikala na sav glas, skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading