"OKOLINA VRŠI PRITISAK DA POSTANEM OTAC" Saša Kovačević otvorio dušu i priznao: Mnogi su se sa mnom družili zbog popularnosti
Privatna arhiva

Saša Kovačević došao je na prvi rođendan sina Dejane Živković, a tom prilikom progovorio je o prijateljstvima.

-Dejana je moja dugogodišnja prijateljica, saradnica i komšinica. Često pijemo kafu zajedno, desi se i da nekada tračarimo zajedno. Desi se da opletemo po nekome, trudim se da trač partije imam sa porodicom. To mi je najsigurnije, znam da sve ostaje u kući. U suštini ne volim da ogovaram- rekao je pevač koji je istakao da njegova prijateljstva traju decenijama.

-Imam nekoliko prijatelja, moja prijateljstva traju preko 25 godina. Otvoren sam i za nova poznanstva, ali uvek se držim starih prijateljstava jer su najiskrenija. Imam više poznanika nego na početku karijere. Shvatio sam da mogu da organuzujem sebi vreme, ali i ljude sa kojima ne želim da sedim. Naravno da su postojali i oni koji su želeli da se druže sa mnom samo zato što sam Saša Kovčević- dodao je on. 

Istakao je i da želi da postane otac. 

-Najveći dar od Boga je roditeljstvo. Voleo bih i planiram da se ostvarim kao otac, ali smatram da će to biti kada Bog odluči. Ljudi umeju da vrše pritisak, ali to je do toga koliko im date da se mešaju u vašu intimu.

Ceo intervju možete pogledati ovde:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading