IME GRČKOG POREKLA NOSI JAKO ZNAČENJE Mina Milutinović pokazala trudnički stomak, pa otkrila kako će joj se zvati ćerka
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mina je ispoštovala trend u svetu i napravila čuveni "Baby shower" pred rođenje ćerkice. Ona je okupila prijatelje, pa su slavili, a ona je zablistala u haljini pripijenoj uz telo, pa je njen ogroman stomak bio u prvom planu.

Manekenka nije skidala osmeh, a nema sumnje da ona i košarkaš jedva čekaju dolazak naslednice na svet.

Inače, Talia je žensko ime grčko - latinskog porijekla. Nastalo je od latinske reči "thalia" što znači cvetanje, bujanje, grčke reči "thaleia" što predstavlja muzu, srž.Podsetimo, Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

- Mladi smo oboje, ali to je svakako životni cilj. Da li će biti uskoro ili će malo sačekati, videćemo. Kada bismo dobili sina, iskreno mislim da bi Nemanja preferirao da se bavi fudbalom, jer je Nemanjina neostvarena želja taj fudbal. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. Ja ću prepustiti to deci, neka to bude njihov izbor. Šta god to bude bilo, uvek ćemo biti uz njih, naravno - rekla je ranije Mina, koja je potom dodala šta je ključ njihovog skladnog odnosa.

- Poverenje, razumevanje i lojalnost. To su jednostavno stvari koje su presudne - rekla je tada ona za domaće medije.

NAKON POROĐAJA SMRŠLA JE 15 KILOGRAMA Saška Veselinov otkrila kako je nakon trudnoće vratila devojačku liniju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading