TEŠKO JE PODNEO PLASMAN U FINALU EUROSONGA! Otkrivamo kako je Luk Blek reagovao nakon što je video rezultate glasova, nije mogao da sakrije razočarenje
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

Na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije srpski predstavnik Luk Blek zauzeo je 24. mesto, što ga je jako razočaralo.

Kako je za Alo! ispričao Lukov blizak prijatelj koji se čuo s Lukom odmah po završetku muzičkog takmičenja, naš predstavnik je jako želeo da Srbiji vrati osmeh na lice pobedom.

- Luka je razočaran plasmanom. Očekivao je više, pa ga je porazilo to što mu se želje nisu obistinile - ispričao je on za Alo! i dodao da se Luka plaši povratka u zemlju i reakcije naroda.

- Zbog cele tragične situacije koja je zadesila Srbiju pre nekoliko dana Luku je bio cilj da ostvari što bolji rezultat da bi ljude u zemlji koliko-toliko oraspoložio. Želeo je svima da izmami osmeh na lice, a činjenica da u tome nije uspeo porazila ga je - istakao je izvor, pa otkrio kako su reagovali Lukini najbliži:

- Ceo njegov tim, kao i porodica, govorili su mu da su prezadovoljni i ponosni na uspeh i na njegov performans. Svi smo svesni toga da je dao sve od sebe, nastup je bio izvanredan, pevački deo je protekao bez ijednog falša i on je ostavio srce na bini, zaista. On to pak ne gleda tim očima. Želeo je pobedu zbog svog naroda, a ne zbog sebe - zaključio je za Alo! Lukin blizak prijatelj i saradnik.   

Plasman Srbije kroz godine

2023. - Luk Blek - 24. mesto

2022. - Konstrakta - 5. mesto

2021. - grupa Harikejn - 15. mesto

2019. - Nevena Božović - 18. mesto

2018. - Sanja Ilić i Balkanika - 19. mesto

"AJ SKLONI KLIP"Ivana Šopić se javno obratila Nataši Šaviji, umešala se u njen sukob sa Stefanom Karićem i jasno pokazala na čijoj je strani (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading