"NE ZNA SE KOJA PESMA JE GORA, TRAGEDIJA" Aca Lukas otvoreno o grupi "Let 3" i Luki Bleku, pa se prisetio ovih evrovizijskih numera!
Printscreen

Aca Lukas je juče održao koncert u Zagrebu, a iskoristio je priliku da prokomentariše ovogodišnje predstavnike Evrovizije, a posebno se osvrnuo na grupu "Let 3" koja je predstavljala Hrvatsku i našeg predstavnika Luke Blacka.

- Ne zna se koja je gora pesma, naša ili vaša. Vaša je malo manja tragedija od naše. Ta manifestacija je postala baš bezveze, šta je ovo - ja ne znam. Sećam se Abbe, Molitve, vaše Marija Magdalene. Ovo je užas - rekao je Lukas.

U Hrvatskoj je nekoliko puta nastupao na svadbama, zašta je dobijao ogromne honorare.

-Posebno je famozna bila momačka večera Darija Šimića. Najveći hit koji sam tad pevao je bio ‘Mali mrav‘. Nikad to neću zaboraviti. Silvio Marić je jedno pedeset puta naručio tu pesmu. U to vreme još nije bilo gugla pa sam zvao prijatelje u Beogradu da mi izdiktiraju tekst - ispričao je Lukas.

"MI SMO TADA IMALI 600 BODOVA" Saša Mirković ne krije razočaranje zbog rezultata na Evroviziji, pa podsetio na slavni trijumf Srbije pre 16 godina u Helsinkiju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading