OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE Snimak na kom predstavnik Finske imitira Lorin namejaće vas do suza, skinuo svaki njen pokret, a scenografija je hit! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Finale najvećeg muzičkog takmičenja "Evrovizija" održalo se sinoć. Luke Black je predstavljao Srbiju sa pesmom "Samo mi se spava" i zauzeo je 24. mesto, a pobedu je odnela predstavnica Švedske, Lorin.

Na društvenim mrežama se sada pojavio video snimak na kom on imitira ovogodišnju pobednicu Lorin, a snimak je mnoge nasmejao do suza.

Dok je on igrao, dvojica su držala palete iznad njega imitirajući ono što je Lorin imala u svom nastupu kao deo scenografije. On je pokušao da izvede svaki pokret koji je Lorin imala u svom nastupu i to veoma uspešno.

Podsetimo, Predstavnik Srbije Luke Black, koji je izveo numeru "Samo mi se spava", posle glasanja je zauzeo 24. mesto.

Glasove žirija iz Srbije je, inače, saopštila Dragana Kosjerina. Žiri u srpskoj delegaciji činili su Konstrakta, Sara Jo, Žika Zana, Sandra Perović i Dragan Đorđević Suzuki.

Inače, ovo je drugi put da Lorin pobeđuje na takmičenju, nakon što je 2012. godine pobedila za Švedsku numerom "Euphoria".

"IZGLEDA KAO DA JE U SOLARIJUMU, PA SE BORI DA IZAĐE IZ NJEGA" Urnebesni komentari Duške Vučinić na nastup pobednice Evrovizije, a ni oni nisu bili pošteđeni!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading