"IZGLEDA KAO DA JE U SOLARIJUMU, PA SE BORI DA IZAĐE IZ NJEGA" Urnebesni komentari Duške Vučinić na nastup pobednice Evrovizije, a ni oni nisu bili pošteđeni!
Foto: Alo/Printscreen

Sinoć je održano finale popularnog takmičenja Evrovizija 2023, gde je Švedska odnela pobedu, dok je naš predstavnik Luke Black zauzeo 24. mesto, a kao i obično, program je komentarisala Duška Vučinić.

Duška godinama unazad vodi evrovizijski program, a ona i njeni duhoviti komentari su jedan veliki razlog zašto Srbi obožavaju da gledaju Evroviziju.

Duška se ne trudi da bude previše fina, već je uvek iskrena u svojim stavovima, a njeni oštri komentari i te kako umeju da nas nasmeju. Ovaj put Duška je komentarisala ovogodišnje učesnike, a poseban komentar imala je za ovogodišnju pobednicu Lorin.

- Ja ne znam kako vama deluje, ali meni izgleda je kao da je u solarijumu, pa se bori da podigne gornji deo i da izađe iz njega - rekla je Duška nakon njenog nastupa.

- Marko me je ubedio da je ovo prava ljubavna pesma, izlomi mi srce čovek - komentarisala je Duška nastup predstavnika Italije.

-Jes malo energična pesma, ali da li ste primetili ove plesače koji imaju neprirodno bele zube. Međutim, ne, to su štitnici, pošto nastup predstavlja bokserski ring. Možda ste to skontali pre mene, ali ja sam tek danas - rekla je Duška nakon što je predstavnik Finske izveo numeru.

- U četvrtak sam mislila da je neki svetski dan šljokica, a sad već mislim da je mesec šljokica - rekla je Duška nakon nastupa Australijanaca.

- Do kraja večeri ćemo videti ko će dizati kredite i skupljati pare za organizaciju sledeće godine - rekla je u jednom trenutku Duška.

STOJINI RANI RADOVI Isplivao snimak pevačice u društvu ovih muškaraca, oskudno obučena pravi lom oko sebe! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading