Ne možete za Srbiju, ali evo zašto treba da glasate za Sloveniju na Evroviziji: Bend “Joker Out” potpuno zaludeo Evropu I Končita je iznela svoj stav (VIDEO)
Foto: Promo/Promo

Pored Luke, još jedna balkanska zemlja ove godine skrenula je veliku pažnju na sebe i to nakon mnogo godina. Slovenija je prvi put posle 2019. godine uspela da se plasira u finale, I uspela da se nakon više decenija priča o njoj na ovom muzičkom takmičenju.

Sloveniju ove godine predstavlja bend “Joker Out”, trenutno velika pop rok senzacija iz Ljubljane. Oni su nastali 2016. godine I tokom ovog perioda postali su najpopularniji muzički sastav u svojoj zemlji, napunili su sve najveće hale I svirali na svim velikim trgovima. Frontmen benda, pevač I kantautor većine njihovih pesama, kao I numere “Carpe diem” sa kojom se predstavljaju na Evroviziji, Bojan Cvjetićanin, poreklom je Srbin I za svoj bend je napisao I numeru na srpskom “Demoni” koju su izveli na ovogodišnjoj MAC manifestaciji u Štark Areni.

Potpuno oslobođeni sujete, momci iz “Joker Out” benda srdačno podržavaju našeg predstavnika, a budući da večeras ne možemo da glasamo za svog predstavnika, Slovenija je definitivno pravi izbor. To je tokom gostovanja u podkastu “OzaaEsc” naglasila I Končita Vurst rekavši da slovenački bend čeka uspešna budućnost.

“Joker Out”, inače, u finalu nastupa pod rednim brojem 24, broj pod kojim je nastupio italijanski bend “Maneskin” u godini kada su pobedili.

Poslušajte njihovu pesmu koja je celu Evropu u prvom polufinalu naterala na ples.

Končitina izjava o bendu:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading