ALINA ZAUVEK NAPUSTILA TAKMIČENJE ZVEZDE GRANDA! Transrodna pevačica se javno obratila publici i poručila ovo
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Od početka takmičenja u „Zvezdama Granda“ Alina Juhart (30) iz Beograda i Srđan Simić (20) iz Teslića privlačili su veliku pažnju javnosti i briljirali iz kruga u krug, ali u petom kolu nisu dali svoj maksimum i na iznenađenje mnogih ispali iz šoua.

Alina se predstavila pesmama „Replay“ i „Martini“, dok je miljenik Đorđa Davida otpevao numere „Kopriva“ i „Sretan put“. Uprkos odličnim kostimima i šouu koji su doneli na sceni, žiri nije mogao da glasa za njihov prolazak dalje.

Iako su mnogi mislili da je razočarana što se nije plasirala dalje, ona se obratila svim članovima žirija, kao i gledaocima kraj malih ekrana i zahvalila se na podršci.

- Ja sam svima prezahvalna na predivnom isksutvu, moja poruka je oduvek bila i zauvek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima – rekla je Alina i poslala srce svim članovima žirija.

Iako se Alinina mentorka nije oglašavala, Srđanov mentor je to morao da uradi.

- Žao mi je što se rastajemo jer je ovaj mladi čovek neverovatno kreativan. On se inače bavi komponovanje. On je ovakav kakav jeste i ljubimče je svih nas u celom timu, ali ovo večeras je bilo bez energije - rekao je Đorđe David.

Inače, Alina je sa prvim pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ postala prava senzacija, ali ne toliko zbog vokala, koliko zbog priznanja da je transrodna osoba.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading