DUPLO SLAVLJE Hype produkcija pored svog rođendana, slavi i  godišnjicu pobede Srbije na Evroviziji, njegova uloga u uspehu pesme "Molitva" bila je ključna!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Saša Mirković, najuspešniji producenat u regionu, oglasio se na svom Instagram profilu kako bi obeležio dve značajne godišnjice.

Osim što proslavlja rođendan svoje producentske kuće, Hype produkcije, Mirković se takođe prisetio velikog trijumfa Srbije na takmičenju Evrovizija 2007. godine, koje se održalo u Helsinkiju.

U emotivnoj objavi na Instagramu, Mirković je zahvalio svima koji su podržavali Srbiju u tom nezaboravnom takmičenju, ali i onima koji ih i danas podržavaju.

-Danas, 12. maja, osim rođendana Hype produkcije, proslavljamo i pobedu na Eurosongu 2007. godine u Helsinkiju! Hvala svima koji su nas podržavali, hvala svima koji nas i dalje podržavaju. Slava i milost Svetom Vasiliju! – napisao je Mirković ispod slike koja prikazuje trenutak kada je Srbija proglašena pobednikom.

Srbija je 2007. godine na Evroviziji osvojila prvo mesto sa pesmom “Molitva”, izvedenom od strane Marije Šerifović. Ovaj istorijski trenutak izazvao je ogromno oduševljenje u Srbiji i širom regiona, a pesma se i danas smatra jednom od najuspešnijih evrovizijskih numera ikada.

Saša Mirković je kroz svoju producentsku karijeru ostvario izvanredne uspehe, radeći s brojnim renomiranim izvođačima i stvarajući neke od najpopularnijih hitova na Balkanu. Njegova uloga u uspehu “Molitve” i pobedi Srbije na Evroviziji 2007. godine bila je ključna, čime je dodatno učvrstio svoj status najcenjenijeg producenata u regionu.

SKANDAL NA EVROVIZIJI Pevačica rodom iz Peći frapirala sve: Kosovo i Albanija su brat i sestra, a majka im je velika Albanija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading