Anđela Jovanović i Mihail Dudaš
Foto: ATA IMAGES/ATA

Nakon skoro tri godine veze, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš zakazali su svadbu za jun. Kako prenosi "Blic", vest o slavlju drže u tajnosti, pa za svadbu znaju samo roditelji i najbliži prijatelji

Prema rečima izvora, njih dvoje su odlučili da se venčaju jer su odavno shvatili da zajedno funkcionišu fenomenalno, a ova vest je obradovala i roditelje glumice Branku Pujić i Gagija Jovanovića, koji su zeta zavoleli još pri prvom susretu.

-Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam - rekla je Anđela za Blic.

Kako izvor bliak paru navodi, sve je spremno za gala slavlje.

-Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti od javnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi - otkriva on.

Podsetimo, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš u emotivnoj su vezi nešto manje od 3 godine, koliko i žive zajedno. Zvezda “Nečiste krvi” i osvajač brojnih medalja svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su to nastavili da čine u Beogradu.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Tamara Milutinović progovorila nakon bajkovitog venčanja, pa priznala: Nisam ovako zamišljala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading