ZANEMELA ZBOG ODLUKE RODITELJA Anđela Jovanović otvorila dušu i otkrila šta su uradili!
Printscreen

Glumački par Dragan Jovanović i Branka Pujić već godinama uživaju u skladnom braku iz kog imaju prelepu i  talentovanu Anđelu koja se pronašla u istoj profesiji te krenula stopama poznatih roditelja. Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujuć odigrala je niz različitih uloga, od Cece iz "Vojne akademije", preko Tašane iz "Nečiste krvi", do Coke u "Radio Milevi" i Nevene u novom filmu Maje Miloš, a pored uspešne karijere ona je ispunjena i na ljubavnom planu.

Slobodno vreme Anđela najviše voli da provodi sa svojim najbližima, te se i te kako raduje prazničnim danima sa porodicom i božićnom odmoru, a ne krije da je izuzteno vezana za roditelje i da je na više nivoa zadivljena njima.

ZANEMELA ZBOG ODLUKE RODITELJA Anđela Jovanović otvorila dušu i otkrila šta su uradili!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Strašno sam vezana za svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima. Divni su, obrazovani, inteligentni, široki… Za sve ljude imaju samo ljubav i široka shvatanja, mogu mnogo toga da razumeju. To je dar koji cenim i poštujem. Puno se smejemo, kreativni smo zajedno i iskrenim razgovorima rešavamo probleme - ispričala je ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujuć nedavno u intervjuu za "Stil".

Kako kaže, oni su uspeli nešto što je izuzetno teško u današnje vreme, a to je čini izuzetno ponosnom.

- Integritet im je nesalomiv, a to sve više cenim što sam starija. Po sebi znam koliko je teško sačuvati prave vrednosti u svetu koji više ne vrednuje neke stvari. Nije lako ostati dosledan sebi, a ja kod kuće imam dve individue koje su i u najtežim trenucima, kada se jedva preživljavalo, ostali verni sebi i svom integritetu. Presrećna sam i zahvalna što imam takve roditelje.

ZANEMELA ZBOG ODLUKE RODITELJA Anđela Jovanović otvorila dušu i otkrila šta su uradili!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Osim roditelja koji su joj velika podrška, svoju srodnu dušu pronašla je u nekadašnjem atletičaru Mihailu Dudašu sa kojim već duže vreme uživa u romansi.

- Uživam u svom odnosu sa Mihailom već dve i po godine. Predivno nam je. U samom startu smo ušli u ravnopravan partnerski odnos, gde smo se prepoznali i postali celina. Imam osećaj da se poznajemo ceo život. O tome sam mogla samo da maštam i sanjam, o tako čistoj vezi u kojoj nema nikakvih računa i agende. Postoji samo iskrena, čista i za mene prava ljubav. Ona traje, svakog dana raste i menja se, ima svoje metamorfoze, ali je sve jača i jača, iskrenija i dublja - kaže ćerka Gage Jovanovića i Branke Pujić o svom izabraniku pored kog cveta.

IVANA NIKOLIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O SANJI I KSENIJI Dugo se pričalo o njihovom sukobu, sada je rešila da sve iznese!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading