"ŽIVELA U PODRUMU SA MIŠEVIMA, A DANAS U STANU NA DVA NIVOA" Zlata Petrović živi u luskuzu i vlasnica je nekoliko nekretnina, a sada otkriva detalje iz njenog doma!
Foto: privatna arhiva

Zlata Petrović živi u luksuznom dupleksu u Beogradu koji je sama zaradila. Kaže da je sav zarađeni novac uložila u nekretnine, te pored kuće u kojoj živi sa sinom Jovanom poseduje još nekoliko stanova u srpskoj prestonici.

-Ceo stan je moj kutak, jer sam kao i većina mojih kolega stalno na putu, hotelima i ono što najviše volim jeste moja oaza, moja kućica, moja slobodica. Volim jako kuhinju, dnevnu sobu… Rak sam u horoskopu i volim svoj dom– istakla je Zlata za Grand i pokazala prostrani dnevni boravak u kojem se nalazi komotna bela garnitura na kojoj najčešće odmara.

U njenoj kući pretežno dominaraju siva, bela i roze boja, a pevačica priznaje da je sve sama preuredila, te da nekad i pogreši u uređivanju životnog prostora.

-Često kupim časopise za opremanje prostora, volim da uređujem. Kažu da opremanje prostora predstavlja dušu čoveka koji u njemu živi, tako da vidite i sami, ima svega i svačega u mojoj duši (smeh). Mislim to po opremanju stana može da se prouči- istakla je Zlata, a ono što nam je privuklo pažnju u njenom domu jeste fontana novca koja krasi dnevni boravak.

Za "Grand" pevačica je otkrila šta zapravo predstavlja fontana i koliko je korisna, osim što je lepa.

-Uvek ostak dinarčića, sitnog novca stavljamo u fontanu, jer ja prvenstveno hoću da se oslobodim metalnog novca iz tašne, pa ga najčešće tu i ostavljam. Ne pomislim želju, ali svi koristimo taj novac za prodavnicu, znamo da uzmemo iz fontanice. Bogati smo mi ljudi (smeh), ali ne što se tiče novca, već ljubavi– s osmehom je rekla Zlata i dodala da je u opremanju stana vodila računa o svakom detalju.

Posebno mesto u dnevnom boravku zauzimaju i slike njenih unuka, kao i ikone. Kaže da je veoma pobožna i da kraj njih pronalazi svoj mir.

Omiljeni kutak joj je i kuhinja koja je takođe u beloj nijans. Baš tu nastaju prava čuda, a otkrila je i koji specijalitet najčešće pravi.

-Ceo život govorim da je hrana koju najviše volim zapravo pasulj, mislim da ću do kraja života to voleti. Mada, nisam neki probirač, najmanje volim meso, ali volim i ribu i salate. Sklona sam gojenju i ako ne pazim, gotovo – priznala je pevačica.

Zlata se najbolje oseća u svetlijim i drečavim bojama, a tamnije izbegava.

-Ako namažem crveni lak znači da sam raspoložena, a ako je neka crna ili braon znači da je došla minus faza. Najviše oblačim belu boju, volim taj odraz čistoće i nevinosti i često se ljudima čini da sam stalno u istim stvarima jer često da nosim belu boju- istakla je Zlata za "Grand".

SUZE U RAJU Trudna pevačica otvorila dušu o braku sa Emirom Habibovićem, pa priznala: Krenuli su ljubomorni momenti, često me rasplače!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading