SUZE U RAJU Trudna pevačica otvorila dušu o braku sa Emirom Habibovićem, pa priznala: Krenuli su ljubomorni momenti, često me rasplače!
Foto: Printscreen/instagram

Tamara Selimović i Emir Habibović su prebrodili sve predrasude o njihovoj vezi zbog generacijskog jaza od 15 godina, a par uskoro čeka i drugo dete. Godinu dana pošto se porodila i dobila devojčicu Arianu, Tamara je obradovala svog supruga vešću da je ponovo trudna. 

- Zaista sam se plašila i razmišljala dugo kako ću sa bebicom, ali kako sam je prvi put uzela u ruke prosto se sve promenilo u mom životu.

Nakon što sz dobili ćerku, par čeka i drugo dete. 

- Tako je divne vesti, još uvek ne znamo pol uskoro ću praviti Emiru iznenađenje povodom otkivanja pola bebe. Za ime ćemo se dogovoriti, Emir i ja imamo već nekoliko želja.

Otkrila je i kakav je muž prema njoj. 

- Emir je i inače jako pažljiv prema meni i kada god ima slobodnog vremena tu je da nam pruži svu pažnju - rekla je Tamara za "24sedam", pa dodala: 

- Dosta radi ali iskreno posle svake svirke Emir gleda da je odmah kod kuće tako da je sve uredu i ja sve po pitanju njegovog posla naravno razumem. Ljubomorna nisam nista specijalno postoje neki momenti, ali sve je to nešto bezveze.

Emir je često rasplače. 

- Moram priznati da je Emir romantičniji i od mene! Za tri godine koliko smo zajedno doživela sam mnogo prelepih iznenađenja. Za moj rođendan je pozvao moje roditelje, sestru, rođake, naravno, sve bez mog znanja i kada sam ih sve videla, ja sam se rasplakala. Takođe, kada me je verio, to je bio jako emotivan trenutak. 

OVO JE BILA UDARNA TEMA U SRBIJI Umesto Jovane i Željka Joksimovića, Evroviziju u Beogradu trebalo je da vodi ovaj par, evo koju prepreku su imali za to!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading