UBODEN S LEĐA Lekari se danima borili za život našeg popularnog pevača, napadač mu probušio plućnu maramIcu!
Promo

Amadeus bend postoji od 1997, a u to vreme važili su za najbolji pop bend, bez kojeg nije mogao da se zamisli dobar provod. Svirali su svadbe, rođendane, po klubovima, držali su velike koncerte.

Poslednjih godina više ih ima na terenu nego u medijima, a pevač Bojan Tasić Džaja u intervjuu za "Kurir" priča o trenutnim aktivnostima benda, preminulom članu Tokanu, tragediji koja je zadesila Srbiju prošle nedelje, a otkrio je da je čak tri puta izbegao smrt.

- To se dogodilo 1994. u Leskovcu. Bio sam s devojkom, sedeo sam na klupi, napadač mi je prišao s leđa i ubo me. Probušio mi je plućnu maramicu. Bio sam na intenzivnoj nezi sedam dana, bio sam životno ugrožen. Doktor mi je rekao da sam se izvukao zato što sam mlad, jak i nepušač.

Napadača je, kako kaže, poznavao. 

- Ne. Sve se desilo bez povoda. Nije imao ni punih 14 godina. Bio je iz razorene porodice, naduvan lepkom, prosto mi je prišao i ubo me.

Pevač je za kraj opisao detalje tog događaja. 

- Sećam se. Devojka je ustala i počela da vrišti. On je pobegao, ljudi su se okupili, doneli su me do nekog auta i odvezli u bolnicu. Strašno sam krvario i nije bilo vremena da se čeka Hitna pomoć. Odveli su me na rendgen, pa u operacionu salu. Sedam dana je trajala borba.

KRENULE DRUGIM PUTEM! Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrasle su u prave lepotice, a sada je otkriveno čime se bave

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading