KRENULE DRUGIM PUTEM! Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrasle su u prave lepotice, a sada je otkriveno čime se bave
E stock

Da ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrastaju u prave lepotice, jedna je tatina, druga mamina kopija, doznalo se kada se pre pola godine bračni par po prvi put sa mezimica pojavio na nekom javnom događaju.

Reč je bilo o dodeli prestižnih nagrada u okviru Narodnog pozorišta, te glumac i glumica nisu želeli da njihove naslednice ovaj momenat propuste, što su znatiželjni fotoreporteri iskoristili i uslikali ih.

Debata na temu koja je lepša od toga trena vodi se među vernom publikom glumačkog para, a Mila i Vera za takmičenje u lepoti ne mare. Njih zanimaju drugačije oblasti što se doznalo sa profila glumice.

Ona je, naime, sa pratiocima podelila čime se to ovih dana njene mezimice bave, te je tako i šira javnost došla do podatka da Mila voli moderan ples, dok Vera trenira rukomet. Mada je reć o grubljem kontaktnom sportu, te roditelji brinu, Vera je nepokoebljiva.

Obe ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića vrlo su posvećene svojim hobijima, toliko da nijedan trening ne propuštaju, mama i tata imaju zadatak da ih voze, dovoze i navijaju, dok se neretko u publici kao podrška na treninzima i takmičenjima nalazi ponosna tetka Dragana.

"VRIŠTAO SAM, REKLI SU DA JE TO MOŽDA POSLEDNJI PUT..." Potresna ispovest Ace Pejovića o paklu koji je prošao, pevač otkrio gde je pronašao utočište!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading