Tijana
Foto: Alo/Foto: Printscreen

Starleta Tijana Ajfon napadnuta je sinoć kada je na nju nasrnuo izvesni M. T. (43), a ona se oglasila na svom profilu na Instagramu nakon nasilja i objavila fotografiju muškarca s nožem koji joj se približava. Osim ovoga, ona je objavila i snimak njegovog hapšenja.

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE TIJANU AJFON NAPAO NOŽEM Snimak njegovog privođenja napravio haos na društevnim mrežama, starleta van sebe! (FOTO)

Printscreen

 

Uznemirena Tijana najpre se oglasila i potvrila saznanja da je napadnuta, a potom je objavila i fotografije nasilnika:

- Sinoć oko 23:30 na Zvezdari kod Aviv parka napadnuta sam od strane manijaka kad sam išla da preparkiram auto. Manijak je pretio i u jednom trenutku izvadio nož, uspela sam da dozovem pomoć i prijatelje koji su mi pritekli u pomoć i pozvali policiju. Brzom reakcijom policije spašena sam ja,moji prijatelji i ljudi oko mene. Ne želim da pomišljam kako je ovo moglo da se završi! Hvala policiji i svima koji su brzo reagovali - napisala je starleta koja je objavila i snimak hapšenja muškarca koji je krenuo na nju s nožem u ruci. 

"TOLIKO KRVI SAM PROLILA" Isplivali potresni detalji iz prošlosti Zlate Petrović, prošla je kroz pakao i agoniju, ovo o njoj niko nije znao!

Komentari (0)

Loading