"DETE PEVA O KOKAINU, A MAJKA DRŽI MIKROFON" Marko Kon progovorio o velikom problemu današnjice, pa otkrio tajnu koja se krije iza velikog hita 90-ih!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Muzičar Marko Kon govorio je na temu koliko muzika i zabava uopšte utiču na društvo, a potom je otkrio koja poruka stoji iza numere "Kralj kokaina", koja je bila himna žestokim momcima 90-tih.

- Evo kruži snimak devojčice koja peva neprikladnu pesmu za njen uzrast, a njena mama joj drži mikrofon. E sada, u kome je problem?! Naravno u mami koja drži mikrofon. Odgovornost odraslih osoba, pre svega roditelja je da se ukaže na to da se to nekako spreči. U umetnosti je uvek postojala ta doza provokacije - rekao je Marko Kon.

Marko, koji je bio deo grupe Mobi Dik i radio si na stvaranju pesme "Kralj kokaina", otkrio je koja je poruka te pesme.

- Pesma je potpuno protiv kokaina. Govori o pesmi da se devojka odlučila za lošeg dečka u odnosu na dobrog. Nije se tako tumačilo i i dalje se tako ne tumači - rekao je Kon.

- Zašto se upire prst u Pink, u "Zadrugu", u mene kao influensera?! Zato što je najlakše da se uperi prst u tebe, a treba zapravo da upere u sebe. Ženo, dete ti ima pet godina ti joj držiš mikrofon, ide pesma o belom ili čemu već?! Ja sam bila šokirana - rekla je Milica, a potom istakla da smatra da Tiktok ume da bude jako poučan.

- Ima klipova na tiktoku koji govore da su se na primer "Ivica i Marica" zaista desili u nekim davnim godinama. Bajka je odlična kakva je stvarnost. Tiktok može da bude izuzetno poučan - dodala je Milica u emisiji Amidži šou.

ALO! OTKRIVA KIJA UPISUJE FAKULTET Ovako se sprema za prijemni

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading