DISKRIMINISANI SMO! Bosanac progovorio o velikoj nepravdi na estradi, evo sa čime se susreo
Alo

Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac je na estradi više od četiri decenije, a mnogi pevači ističu da je on zaslužan za uspeh u njihovim karijerama. 

- Autori su kod nas, pa i u svetu diskriminisani. Kod nas su baš diskriminisani, a u svetu su malo skolonjeni iza frontmena, odnosno pevača. Kod nas su diskriminisani i novcem i statusom koji bi trebalo da uživaju u muzici. Sve bi pevači sebi da uzmu, sve bi solisti sebi da prigrabe, pa čak i status - kazao je Bosanac.

Stojković se prisetio i saradnje sa pevačicom Vesnom Zmijanac sa kojom je napravio veliki uspeh sredinom osamdesetih godina.

- Vesna je isto pre toga imala hit, međutim ja sam joj napravio pesmu „Ne kunite crne oči“, to je moja pesma. Tu je bilo osam pesama, osam hitova. Ona je tada pokazala jedno strpljenje, kad smo snimali tu ploču bilo je tu i suza, neće da peva, pa hoće da peva. Izlazila je napolje, pa se vraćala, stvarno je bilo tako, ali eto uspeli smo – ispričao je Bosanac za Grand.

ŠOKANTNA ISPOVEST ALEKSANDRA MILIĆA MILIJA! Popularni kompozitor otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, a ovo će svima naterati suze na oči

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading