OPTUŽEN JE ZA SATANIZAM, A NJEGOVA TETOVAŽA ZAPUŠILA JE USTA SVIMA! Luk Blek ovim činom razoružao je sve zle jezike
Foto: Printscreen/Skrinshot/Youtube/Eurovison

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, večeras će predstavljati Srbiju na muzičkom takmičenju "Evrovizija" u Liverpulu sa pesmom "Samo mi se spava".

Mladi pevač privukao je pažnju javnosti svojim ekscentričnim izgledom i efektnim nastupom, a retko ko je znao da Blek ima na sebi tetovažu snažne simbolike. Česti komentari na račun Ivanovića i njegovog performansa idu u pravcu tvrdnji da propagira satanizam, ali obeležije sa njegove kože mnogima će zapušiti usta.

Naime, na pevačevom vratu jasno se vidi tetovaža krsta. Krst predstavlja apstraktnu predstavu čoveka raširenih ruku. Osnovni je versko-religiozni simbol hrišćanstva.

Ovaj simbol našao je svoje mesto na koži srpskog predstavnika na ovogodišnjoj "Evroviziji", a po svemu sudeći vera čini bitan element Lukinog života, što ova tetovaža potvrđuje.

-"Evrovizija" me ne plaši uopšte zato što sam ja nastupao pred velikom publikom kada sam imao turneju u Kini i mnogo mi je lakše da ima 80.000 ljudi, nego da ima troje, kao na početku moje karijere. Nažalost, ljudi u Srbiji nisu imali prilike da vide moje koncerte, već su videli samo moje televizijske nastupe - izjavio je Luk Blek za medije svojevremeno.

ŠOKANTNA ISPOVEST ALEKSANDRA MILIĆA MILIJA! Popularni kompozitor otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, a ovo će svima naterati suze na oči

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading