BOSANAC ŽESTOKO OPLEO PO PEVAČIMA! Ne može više da ćuti, razvezao jezik i potkačio sve redom
Foto: Youtube/Printscreen

Dragan Stojković Bosanac poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku i uvek kaže svoje mišljenje bez ustručavanja. On često komentariše estradu bez zadrške i njegove reči često znaju da pogode pripadnike naše javne scene.

Bosanac ističe da su se neki pripadnici naše javne scene ogrešili o svoje saradnike čije su ih pesme proslavile.

-Autori su kod nas, pa i u svetu diskriminisani. Kod nas su baš diskriminisani, a u svetu su malo sklonjeni iza frontmena, odnosno pevača. Kod nas su diskriminisani i novcem i statusom koji bi trebalo da uživaju u muzici. Sve bi pevači sebi da uzmu, sve bi solisti sebi da prigrabe, pa čak i status – kaže Bosanac.

Stojković priznaje da iako su sada došla neka nova vremena, autorima pesmama je ostala i uvek će ostati pesma i kompozicija kao njihovo autorsko delo koje niko ne može da im oduzme.

-Status ne mogu da uzmu, jer ponovo zavise od onih koji imaju deset puta manji honorar od njih i koji iza leđa gledaju i kažu „Na šta oni pare uzimaju“ – rekao je on.

Podsetimo, Bosanac se nedavno prisetio saradnje sa Vesnom Zmijanac sa kojom je napravio veliki uspeh sredinom osamdesetih godina.

-Vesna je isto pre toga imala hit, međutim ja sam joj napravio pesmu „Ne kunite crne oči“, to je moja pesma. Tu je bilo osam pesama, osam hitova. Ona je tada pokazala jedno strpljenje, kad smo snimali tu ploču bilo je tu i suza, neće da peva, pa hoće da peva. Izlazila je napolje, pa se vraćala, stvarno je bilo tako, ali eto uspeli smo – ispričao je kompozitor.

TUGA! Čuveni glumac preminuo, vest potvrdio njegov agent

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading