TEŠKO JE IZBORITI SI SA NJIM Šerif Konjević otkriva u kakvim je odnosima sa harmonikašem Bosancem: "Imao sam problema"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Šerif Konjević već godinama važi za jednog od najpopularnijih i najraženijih pevača na terenu. Vlasnik je velikih hitova koji se i danas pevaju, a neki su mu dodelili nadimak „Kralj bakšiša“.

U poslednje vreme pevači često u medijima ističu da je velika kriza autora i da zbog toga ne mogu da pronađu adekvatne pesme, međutim Šerif kaže da kod njega nije takav slučaj i da do sada nije imao velikih problema kada su nove pesme u pitanju.

-Ne znam, ja sam možda tako naučio i malo sam razmazio moju publiku. Volim inovacije i želim da im pružim to nešto što se danas peva i aranžmanski da se to odradi i da bude nešto novo. Ja u zadnje vreme imam prolaz, tako da se ne mogu požaliti i ne mogu da kažem snimio sam pesmu, ali mi se ne sviđa. Mislim bilo je toga u mojoj karijeri, ali u zadnje vreme ja pitam šta snimam – kaže on.

Pevač prizanje da se do sada nekoliko puta u karijeri dogodilo da snimi neke pesme po nagovoru nekih autora, a da mu se numere nisu svidele.

-Dešavalo se to da sam ja hteo da budem fin, pa poslušam njih. Nažalost razočaram se, ne bih želeo da kažem koji su to autori, ali u zadnje vreme ja odlučujem i stojim iza svega što objavim – dodaje pevač i ističe da kada je u pitanju saradnja sa Draganom Stojkovićem Bosancem nije bilo promašaja:

TEŠKO JE IZBORITI SI SA NJIM Šerif Konjević otkriva u kakvim je odnosima sa harmonikašem Bosancem:

Alo

 

-Bosanac je došao malo kasnije, on je vrhunski autor, ali moram da kažem da sam sa njim imao problema. Promašaja sa njim nisam imao, ali je on voleo tako da mi drži predavanja, meni je to malo smetalo. Ali on je tada imao pravo na to. Ne mogu protiv ljudi kao što je Bosanac da kažem nešto loše, onda bih govorio protiv sebe, kada je njegov posao u pitanju i njegovi aranžmani on je bio broj jedan tada. Ja bih i danas snimio nešto sa njiim, ali mislim da njemu više odgovara da lovi ribe dole po Neretvi. Šalu na stranu, Dragan je moj dugogodišnji prijatelj i ja imam samo reči hvale za njega – rekao je pevač.

ZDRAVKO ČOLIĆ OTKRIO DETALJE SA SVOG VENČANJA Interesanta činjenica je da su svi mislili da je skrivena kamera (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading