KRISTINA MITROVIĆ SE POMIRILA SA MILIJARDEROM On ponosno podelio njihovu zajedničku fotku i svima jasno stavio do znanja da su zajedno! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka Željka Mitrovića, atraktivna Kristina već duže vreme privlači izuzetnu pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Život na visokoj nozi, luksuzne destinacije koje često posećuje, skupocena garderoba, a najviše ljubavni život često su tema kako na društvenim mrežama tako i u medijima, a jedna od komentarisanijih stavki bila je njena veza sa prebogatim Ilijom, naslednikom ukrajinskog milijardera kao i njihov raskid do kojeg je došlo sa prvim danima 2023. godine.

Ljubav je u najmanju ruku cvetala, objave zaljubljenog para tome su gotovo svakodnevno svedočile i svi su bili mišljenja da će se čuti svadbena zvona, međutim kao grom iz vedra neba oni su se oglasili na društvenim mrežama i stavili svima do znanja da više nisu u ljubavi, a zatim pobrisali sve zajedničke fotografije čime je javnost bila iznenađena. Koga ljubi Kristina Mitrović, ćerka televizijskog maga od januara pa sve do danas bilo je jedno od glavnih pitanja, a najnovijom fotografijom na Instagramu na isto smo dobili odgovor.

Naime, da su pronašli zajednički jezik i ponovo uplovili u mirnu luku nakon nekoliko meseci razdvojenosti potvrdio nam je upravo Ilija zajedničkom fotkom i romantičnim gestom, bazenom ispunjenim laticama ruža i jasnom porukom "Volim te".

"OTAC ME JE STRPAO U KESU I IZNEO IZ PORODILIŠTA" Potresna ispovest Hari Mata Harija, ove detalje iz njegovog života niko nije znao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading