ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA RASKINULA SA VERENIKOM On obrisao sve zajedničke fotografije pa poručio "Hvala ti Bože na lekcijama" (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka vlasnika ružičaste imperije Željka Mitrovića, prelepa Kristina već neko vreme izaziva ogromnu pažnju domaće javnosti. Putem "Instagrama" ona je svoje pratioce pustila da zavire u njenu veoma ispunjenu svakodnevnicu, te je pored neverovatnog luksuza u kojem uživa ona javnosti predstavila i verenika Iliju, ruskog milijardera i naslednika kralja uranijuma. I

Imali smo prilike mnogo toga da vidimo putem ove društvene mreže, a svedočili smo i ogromnoj ljubavi koju su Kristina i Ilija, sve do danas, negovali na njima svojstven način.

ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA RASKINULA SA VERENIKOM On obrisao sve zajedničke fotografije pa poručio

Foto: Printscreen/instagram

 

Romantična putovanja, luksuzni restorani i apartmani, skupoceni pokloni, ali i ogromna pažnja i ljubav bili su samo deo ove, kako su je mnogi nazivali moderne bajke, kojoj je, po svemu sudeći sada došao kraj. 

Raskid Kristine Mitrović sa verenikom Ilijom evidentno je usledio, što smo mogli zaključiti upravo putem društvenih mreža kada je Kristinin, do juče, dragi objavio veoma interesantan sadržaj.

- Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta - dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.- objavio je Insta story najverovatnije bivši zet Željka Mitrovića, a potom je par obrisao sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža. 

ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA RASKINULA SA VERENIKOM On obrisao sve zajedničke fotografije pa poručio

Printscreen

 

OVA NAŠA PEVAČICA JE HIPNOTISALA ROĐU RAIČEVIĆA Niko nije smeo da pisne o njihovoj vezi, bila je fatalna ljubav! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Miki

05.01.2023 23:13

E dodjavola tek ce sad pink da napadne ukrajince

Šteta

06.01.2023 03:36

Šte što ostavi onako lepog dečka, inače sina nekog milojardera, "težeg" od tate Željka. Ne zna se sta ih rastavi, ali se skoro zna ih sastavi.

ddd

06.01.2023 06:12

Ne brinite, naci ce ona novog bogatasa i opet ce se hvaliti po novinama skupim poklonima.

Slaven

06.01.2023 09:26

Glumatanje za pare!! Nije sve u parama ima nesto i u emocijama iskrenim.Ovo sto.smo gledali i.citali izgledalo.kao.prica o ruznoj zabi i princezi.

Ljubica

08.01.2023 00:02

Mitrovićeva ćerka i zet nek udju u Zadrugu, neka tu radprave ko je kriv za raskid