HOBIJI POZNATIH Bulat slika ikone, Milica Todorović je prava umetnička duša, a ova poznata glumica najveću ljubav pronašla je u motorima!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kada nisu pred budnim okom javnosti, poznati slobodno vreme provode uživajući u hobijima. 

Marko Bulat ima čak dva hobija. Jedan je slikanje ikona, a pored toga je veliki ljubitelj serijala naučnofantastičnih filmova "Ratovi zvezda", pa tako ima kolekciju predmeta koji su vezani za filmove ovog serijala. 

- U mom stanu ima mesta i za muziku i za slikanje. Za izradu ikona treba dosta vremena, ali dobrom organizacijom uspevam sve da uklopim. 

Milica Todorović, osim za muziku, talentovana je za crtanje i slikanje, a ljubav prema umetnosti neguje još iz školskih dana. 

Nataša Ninković voli motore. Oprobala se u vožnji "vespe pjađo" , a jednom prilikom je ispričala da je od pre nekoliko godina vlasnica i jednog većeg motora, s kojim se čak i takmiči. 

- Prilično sam uspešna u trkama sa BMW 1200- ispričala je Nataša, navodeći da se za motore zainteresovala tek pre nekoliko godina. 

 Topalkova najveća ljubav su brodovi. On je pre nekoliko godina kupio plovilo, koje je sam preuredio po svojoj meri. Nazvao ga je po svojoj ćerki Heleni. Svoje slobodno vreme pevač provodi na njemu i uživa na reci. 

"SVI SU GA IZBEGAVALI, JER JE NEVALJALO DETE" Ivana Selakov vidno potrešena iznela svoje iskustvo iz škole!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading