MARKO I MARIJA BULAT ISKRENO O PORODIČNOM SKANDALU Ostavili su sve iza sebe i nastavili su dalje i sada uživaju u idili
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Uprkos brojnim porodičnim problemima zbog kojih su bili glavna tema u javnosti, porodica Bulat dočekaće Vaskrs zajedno sa osmehom na licu.

Kako kažu, nezgodno je kada imate troje dece različitih uzrasta u kući, kao i da je nemoguće da zbog toga ne budeš umoran i nervozan.

- Marija je jednom divno rekla: “Jednom rastu zubi, drugoj rastu si*e.” Čoveče, ne znaš gde da biješ. Ovamo juriš skrivene poruke na Instagramu koje nestaju, a onamo “Tata, piški mi se” - priča Marko dok čitava porodica sprema jaja za praznik, Marija se nadovezuje:

-Željni smo da upalimo televizor i zaspimo jedno pored drugog. Kada i dođe do tih svađa, to je od tog premora. Od tog nemanja vreme za sebe jer ipak deca moraju da budu na prvom mestu.

Bračni par Bulat nema nikakvu pomoć oko dece jer smatraju da decu treba da podižu isključivo roditelji.

- Do skoro smo imali ženu koja nam je pomagala oko održavanja stana i veša, ali nije bila dadilja. Vikendom idu kod moje mame koja je dve zgrade odavde - kaže Marija i ističe da je Marko njena velika podrška:

- Dovoljno je da mu kažem “Odjavljujem se” jer nekad stvarno bude teško, i promena terapije i meteropata sam. Stvarno za sve mogu da se oslonim za njega, da ne brinem - kaže ona i ističe da o Sofiji brigu vodi sama, bez pomoći bivšeg partnera.

- Sofija je moja ćerka iz mog prvog braka. Nažalost, ja se sa tim sama borim. Nije mi teško, moja je i volim je najviše na celom svetu. Da ona hoće malo više da pomogne sve bi bilo lakše, ne bi bilo potrebe za dadiljom ni za čistačicom - iskrena je Marija.

MARKO I MARIJA BULAT ISKRENO O PORODIČNOM SKANDALU Ostavili su sve iza sebe i nastavili su dalje i sada uživaju u idili

Alo

 

Njenu ćerku, Marko gleda kao svoju:

- Sofka je moje prvo dete jer je imala 7 godina kada sam ušao u Marijin život. Sve što sada prolazim sa Doroteom, Sofija prepoznaje da sam radio sa njom.

Na pitanje kako je dolo do pomirenja nakon sukoba o kojem su mediji pisali.

- Samo smo se dogovorili da se vidimo da popričamo, ali smo morali da sačekamo da ne budem uhapšena jer nisam smela da mu priđem - priča Marija, a Marko dodaje:

- Važno je da život ide dalje. Pun je iskušenja život, zajedno je lakše. Samoća je prokleta. Deca su mala, trebaju im i otac i majka, a trebamo i mi jedno drugom. Čovek sam koga zanima suština. Imaš problem, rešavaš problem. U mom životu nijedan problem nije rešio niko drugi sem mene.

Kako ističe pevačeva supruga, svađa im je poslužila da jedno drugom kažu neke stvari koje nisu do tada.

- Rekli smo jedno drugom stvari koje smo prećutkivali, pogotovo ja. Držiš u sebi jer nemaš vremena i sve kao neću sad i to se tako gura pod tepih i dođe do kulminacije. On je napravio grešku što je to javno izašlo. Sada je mnogo lakše - ističe ona.

Za praznike Bulat ne peva već Vaskrs provede sa porodicom kod kuće.

- Ne pevam ja za praznike nikada. Provodimo porodično, to se usađuje u tu decu da sutra kada budu imali porodicu znaju da postoje ti neki blagdani kada se nešto ne valja raditi - priča Marko dok se Marija prisetila obeležavanje ovog praznika u detinjstvu:

- Meni je sve mama radila, nisam se ja mnogo uključivala. Poštedela me dok se nisam udala.

Marija Bulat se već neko vreme bori sa teškom dijagnozom hronične anemije i povremeno u bolnici prima terapiju. Na pitanje kako je sada, odgovara:

- Rešila sam da govorim da sam dobro i kada nisam dobro. Moram da budem dobro.

 

 

Kako ponosni tata ističe, njegova naslednica Dorotea pokazuje afiniteta prema muzici.

-Dora pokazuje više nego Sava jer je starija, pevamo pesme i komercijalne i nekomercijalne. Ja ću ih naučiti svim zanatima koje umem, da ih osposobim za život. Čime će se baviti na to stvarno neću uticati ni jedne sekunde- iskreno završava Bulat za “Super TV.”

Mališani: Tata je stroži

Dok je naslednik Sava pevušio sa tatom pesmu, Dorotea nam je otkrila ko je stroži, mama ili tata.

- Oni mene ne slušaju nikad. Mama je ponekad stroga, a tata je malo više za Savu, kaže Dorotea.

Marijina ćerka iz prvog braka Sofija dodaje:

- Malo više tu Marko steže, on je iskusniji pa je zato malo stroži opravdano. Zameraju mi društvene mreže, kreativnu slobodu i fotografije.

"PEVAO SAM I PLAKAO" Šaban Šaulić nije bio na očevoj sahrani, razlog je uznemirujuć, kida dušu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading