PROCURIO ZABRANJENI SNIMAK BRUTALNE SVAĐE CECE I MILIJA Pljušte psovke i uvrede, neviđeni haos iza kamera (VIDEO)
Alo

Folk zvezda Ceca Ražnatović već drugu sezonu je član žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sad je na društvenim mrežama postao viralan snimak iz ovog šou-programa u kom ona psuje.

Naime, dok je Marija Šerifović komentarisala jednog od učesnika takmičenja, u prenosu se čula Cecina rečenica, koja je iznenadila mnoge.

- Sjaši i odj**i u skokovima! - poručila je Ceca kompozitoru Aleksandru Miliću Miliju, sa kojim se često prepire u pomenutom takmičenju.

"Sa njima uvek haos", "iskrena je, šta je briga", "opustili se", samo su neki od komentara koji se mogu videti ispod klipova na TikToku i Tviteru.

Cecina ćerka Anastasija će, podsetimo, uskoro na svet doneti devojčicu.

- Bogu hvala da je tako! Presrećna sam, stvarno ne znam šta da kažem. Radujem se, svi smo presrećni - rekla je Ceca prekjuče za "Ekskluzivno" i progovorila o tome koliko se njen sin Veljko i zet Nemanja Gudelj dobro slažu.

- To je divno, to i jeste cilj svakog roditelja prvenstveno kad ima decu, da im se deca slažu, a onda i njihovi izbori. Ja mogu da kažem da sam prezadovoljna - kazala je pevačica.

DRAGANA KOSJERINA PROGOVORILA O MISTERIOZNOM DEČKU Krije ga i čuva od svih, a evo kakav im je zapravo odnos!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading