ANA NIKOLIĆ SE ZALAŽE ZA VRAĆANJE SMRTNE KAZNE! Izrevoltirana tragedijama koje tresu celu naciju, oglasila se na svom instagram profilu i poslala snažnu poruku
Foto: Printscreen/screenshot/premijera

Pitanje o kojem se nakon stravičnih zločina u Srbiji neprestano na mrežama polemiše jeste da li treba vratiti smrtnu kaznu za najteža dela, a svoj sud dala je i pevačica Ana Nikolić.

Ona je na mrežama komentarisala masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a potom i noćašnji u Mladenovcu.

-Ja sam predlagala vraćanje smrtne kazne još 2017. godine kada je jedan otac monstrum ubio svoju bivšu suprugu i bacio dete o beton. A sve se to desilo ispred centra za socijalni rad. Žena je bila medicinska sestra u "Narodnom frontu", gde sam ja ležala tog leta - napisala je pevačica i dodala:

-Osudite me, ali ovo više nije normalno. I dok se nešto radikalno ne primeni u praksi, a po meni to je smrtna kazna. Posle toga svako će prvo da razmisli pa puca. Trenutno je obrnuto, prvo pucaju. A da li uopšte razmišljaju o tome kasnije? Jedna zabrinuta majka pre svega, Ana Nikolić- rekla je Ana.

PRVO OGLAŠAVANJE NIKOLE ĐORĐEVIĆA NAKON MASOVNOG UBISTVA U MLADENOVCU! Bivši zadrugar se družio sa ubicom, a sada je imao da poruči samo jedno

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading