RADILA JE KAO KONOBARICA Ana Nikolić otkrila nepoznate detalje života, a evo kako su njeni roditelji reagovali na to
Foto: Printscreen/yotube/printscreen

Pevačica Ana Nikolić priznala je da 1. maj obavezno provede radno, ali i da u poslednje vreme mnogo manje nastupa nego što je to bio slučaj na početku karijere.

-Uglavnom se odmaram, jedino za Prvi maj radim. Nisam više veliki radnik kao što sam nekada bila. U jednom trenutku sam se preforsirala, pevala sam sedam noći nedeljno. Pošto je to težak fizički posao, odlučila sam da usporim tempo. Sada radim onoliko koliko mi prija. Na sreću, nikada nisam jurila za novcem, pa imam taj luksuz da pevam samo onda kada mi to predstavlja uživanje. Tu emociju publika oseti, pa zato sa mnom proživljava sve faze mog života- iskrena je bila Ana.

Inače, Ana je otkrila da je pre nego što je postala pevačica radila kao konobarica, te da je tada zaradila čak tri mamine i tatine plate.

-Kada sam počela da izlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare, jer nemaju. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog leta je procvetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna- prisetila se ona.

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta i nakon razvoda imaju i te kako turbulentan odnos.

U javnosti se često spekuliše u kakvim su odnosima njih dvoje, a sada su novi Rastini stihovi podgrejali sumnju da je bivšu isprozivao u svojoj novoj pesmi.

-I moj je život postao sklekovi i joga, tvoj je život ostao lekovi i votka, rekao bi i droga. Iz pogleda se vidi mnogo toga, iz tvog praznina i nema ništa, samo zloba, jer ti si deo štakora što potajno navijao je da ne izađem iz zatvora- surovo je otpevao Rasta u pesmi.

TO ME NAJVIŠE BRINE Osman Karić otkrio nove detalje, pa priznao: Stefan će verovatno završiti u zatvoru!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading