BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ BIO DRUG UBICE IZ MLADENOVCA! Nikola Đorđević se družio sa Urošem, danima pre zločina izašli zajedno
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu, u selu Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi.  Prema našim informacijama, Uroš B. je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u kola i pucao iz automobila u pokretu. Navodno, on je kasnije menjao automobil.

Na društvenoj mreži Instagram nije bio previše aktivan, imao je samo dve fotografije, ali nekoliko storija imao je sačuvano na svom profilu.

Na jednoj od njih vidimo da je bio u društvu bivšeg zadrugara i nekadašnjeg dečka Sanje Vučić, Nikole Đorđevića. Tim povodom kontaktirali smo Nikolu, koji se ovom prilikom nije javljao na telefon.

"MNOGO VAS VOLIM, OPROSTITE MI" Pevačeva smrt decenijama pod velom tajne, telo mu nikada nije pronađeno, a nakon što je preminuo desilo se ovo

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading