EKSKLUZIVNO ZA ALO! NIKOLA ĐORĐEVIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O SANJI VUČIĆ Rešio da razveže jezik i konačno sve prizna "Bio sam LOŠ prema njoj"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što su u javnost dospele informacije i natpisi da uhodi bivšu devojku i smešta joj raskid sa novim dečkom, ekskluzivno za Alo! oglasio se i glavni akter priče, Nikola Đorđević, manekenek i bivši dečko pevačice Sanje Vučić.

Intrigatni Đorđević ne prestaje da privlači pažnju javnosti i medija zbog svojih ljubavnih odnosa i veza sa raznim devojkama, a po svemu sudeći, romansa sa atraktivnom pevačicom mu još uvek ne da mira, tako da se redovno provlače u raznim spekulacijama.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! NIKOLA ĐORĐEVIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O SANJI VUČIĆ Rešio da razveže jezik i konačno sve prizna

Foto: Printscreen/instagram

 

- Čista izmišljotina i laž. Prvi put posle dve godine od raskida kako sam se zadesio na njenom nastupu, baš iz ovih razloga sam izbegavao da se pojavim na bilo kom mestu gde je Sanja nastupala. Nikada nisam imao nameru, a ni želju da se pomirim sa njom, jer da jesam, davnih dana bih to uradio i došao na mesto gde je ona nastupala. Kao i što sam rekao u emisijama, žao mi je što sam bio loš čovek prema njoj, bio sam mlad, ali nikada se ne kajem što nisam s njom. - istakao je Đorđević za Alo! i tom prilikom stavio tačku na razna nagađanja da pokušava da uništi ljubavnu romansu bivšoj devojci.

Inače, Sanja i Nikola su raskinuli neposredno pred njegov ulazak u rijaliti "Zadruga", međutim, kako je vreme prolazilo, sve više dolazile su detalji da ju je on prevario, što je i sam potvrdio u jednom gostovanju. 

Đorđević očito voli da diže prašinu u javnosti, te se shodno tome našao u raznim spotovima javnih ličnosti, a poznato je da se ne libi da se skine pred kamerama i nađe u raznim skandaloznim scenama.

Podsetimo, atraktivna pevačica uživa u ljubavi sa dečkom Nenadom Cicmilom.Oni su zajedno oko šest meseci, a Sanja Vučić se navodno preselila u dom novog partnera u Novom Sadu. 

SANJA PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG BIVŠEG DEČKA Uhodi je, prati na nastupima i pokušava da joj smesti RASKID, a evo do koje granice je išao, ŠOKANTNO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading