BATALILA GLUMU, PA POSTALA BEBISITERKA Poznata glumica napustila Srbiju, a posle godinu dana života u Italiji usledio je preokret!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Od kako se pojavila u kultnom filmu "Lajanje na zvezde", pre čak 25 godina, mnogo toga se promenilo u životu naše talentovane glumice Nataše Tapušković.

Javnosti je postala poznata po devojačkom prezimenu Šolak. Kao mala suočavala se sa velikim problemima. Kao i mnoga deca razvezdenih roditelja, simpatična Nataša iz Kruševca imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

- Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane - kazala je Nataša Tapušković jednom prilikom.

Iako je bila miljenica publike, u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Odlučila je da napusti Srbiju za vreme bombardovanja i ode u Italiju.

- Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca - priznala je tad Nataša.

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Imaju dve ćerke. I dalje je aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama "Život je čudo" i "Folk", kao i u filmovima "Šišanje" i "Spomenik Majklu Džeksonu". Ne viđamo je često na javnim događajima, a čini se da joj tako baš odgovara.

- Trenutno sam završila snimanje jedne serije "Poseta" u režiji Uroša Tomića. Ne znam kad će ugledati svetlo dana. Igram ženu iz manjeg mesta u Vojvodini, koja je shvatila da treba neku novu slobodu, da više ne može da bude to što je bila do tada. Glasač, potrošač, funkcija... Čak ni funkcija/supruga svoga muža koga beskrajno voli. Osetila je zov slobode, našla malo katarze kroz slikanje, kroz kreativnost - kazala nam je Nataša nedavno- kazala je Nataša nedavno.

"IZGLEDA KAO STARLETA" Mira Škorić u neprepoznatljivom izdanju, isplivala njena fotka, a svi se pitaju: Šta je sa usnama?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading