NEPREPOZNATLJIVA Nataša Aksentijević sa 15 kilograma manje, utegla se u korset, pa otkrila kakav peh je doživela! (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen/ Instagram

Venčanje Nataše Aksentijević nije bilo romantično, jer glumica i voditeljka ne voli patetiku. Nije bilo ni ulickano niti pretenciozno ni glamurozno, ali je sadržalo sve ostale detalje koje ga čine nezaboravnim i posebnim u svakom smislu te reči.

Za početak glumica i njen izabranik imali su organizatora venčanja koji im je do detalja sve isplanirao. Njihovo je bilo samo da se pojave u restoranu gde ih je čekalo oko 150 zvanica.

Zanimljivo je bilo to što je pred početak razmenjivanja bračnih zaveta mladoženja Dušan nestao, kao i to da su se mladenci slikali na pijaci, kao i to da su sa kumovima pred ceremoniju otišli na kej na piće.

Interesantno je i to da se venčanje Nataše Aksentijević dogodilo čak dva puta, jedno je bilo građansko 10. maja u Beogradu, drugo crkveno sedam dana kasnije u Sićevu u manastiru Presvete Bogorodice. Dva vrlo upečatljiva, prelepa istovremeno izuzetno stresna događaja koje će dramska umetnica zauvek pamtiti.

Koja su sve dešavanja prethodila drugom venčanju, kako je ona doživela prvo ispričala je mama dve mezimice Helene i Vere u emisiji Od A do Da.

- Da ne bi gosti šetali tamo vamo nisam se toga 10. maja venčala u crkvi već samo u restoranu, nije bilo puno, svega 150 gostiju. Interesantan momenat je bio kada je došao matičar, ja sam se malo uspaničila i počela da gledam levo desno nigde nije bilo mog sadašnjeg muža. On je otišao u kupatilo malo da se umije, da dođe sebi pre nego što se venča, a ja sam mislila da se predomislio - prisetila se kroz smeh glumica pa nastavila:

- Nakon sedam dana smo se venčali u manastiru u Sićevu i to je bilo jako zanimljvo, jer su te godine bile one poplave u Obrenovcu. Dva dana pre početka nepogode mi smo otišli u Sićevo i dogovorili da nam dođu iz Beograda, kumovi i jedno 50-ak gostiju, kao pravimo drugu mini svadbu, ali veče pred polazak sveštenik iz manastira nam javlja da se zbog vremenskih nepogoda otkazuje venčanje. Duki pozove glavnog u Niškoj episkopiji i on obeća da će on da nas venča. To je bilo najlepše venčanje na kom sam bila u svom životu, ne zato što je bilo moje nego zato što su monahinje i sveštenikova supruga pevale pesme na srpskom, dok je i sveštenik govorio na našem jeziku, sve sam razumela šta nam priča i moram da kažem da su svi bili oduševljeni - ispričala je Nataša pa dodala da njeno crkveno venčanje nažalost fotoaparatom nije zabeleženo jer fotograf kojem je kuća bila poplavljena nije mogao da dođe.

Sve je, međutim, ostalo duboko urezano u njenoj memoriji.

TAJNA DECA ALEKSANDRA BERČEKA Nije im pomagao na profesionalnom putu, a sada mu poslali brutalnu poruku, nikada mu ovo neće oprostiti!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading