NAJDRAŽI PRAZNIK NJENE DECE Nataša Aksentijević otkriva kako izgledaju pripreme za Vaskrs u njenoj porodici
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nataša Aksentijević, javnosti je ostala upamćena kao Nataša DNK, voditeljka emisije "DNK" čiji naziv joj pripisuju uz ime. Ona je zbog izvanrednog smisla za humor u toj emisiji ostavila svoj lični pečat, te se njene čuvene izjave i dan danas prepričavaju.

Nakon posla voditeljke, Nataša se vratila svom primarnom zanimanju, glumi, te je tako danas možemo gledati u serijama, ali i pozorištu.

Kao i svi vernici, tako i Nataša na Veliki petak farba uskršnja jaja za najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs. Nataša je ispričala za Informer kako izgleda farbanje uskršnjih jaja u njenoj porodici, a najveću pomoć ima od svojih ćerkica, kojima je to jedna od najdražih "obaveza".  

Svi se radujemo Vaskrsu. Proslavljamo ga u krugu porodice i prijatelja. Sve dane provodimo dočekujući one koje volimo u radosti i blagostanju. Deca najviše uživaju u Vaskrsu. Farbanje jaja je jedna od najdražih "obaveza" moje dece. Isprobavamo sve moguće tehnike i različite vrste jaja. Nije važno koje jaje će biti najlepše, već ko će se setiti više različitih načina da ih ukrasi - rekla je Nataša. 

NAJDRAŽI PRAZNIK NJENE DECE Nataša Aksentijević otkriva kako izgledaju pripreme za Vaskrs u njenoj porodici

Printscreen

 

Nataša je takođe izjavila da se trudi da prenese veru i pravoslavlje na svoju decu, jer će im duhovnost olakšati put kroz život. 

- Na decu prenosim da je pravoslavlje nešto što daje odgovore na mnoga pitanja. Duhovnost će im olakšati put kroz život, koji je uvek pun iskušenja. Kada sam bila jako mala, slava se slavila sa spuštenim roletnama, ali se slavila. Bila su drugačija vremena, ali su me vaspitavali isto kao i ja moju decu danas - završila je Nataša.

VODITELJKA SLAGALICE DANAS IMA VIŠE RAZLOGA ZA SLAVLJE Ovo je majka Kristine Radenković, a povod za proslavu je veliki (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading