OTKRIVEN RAZLOG BRUTALNOG PREBIJANJA NATAŠE ŠAVIJE! Skandal koji danima drma javnost dobio svoj epilog, evo zašto je starleta pretučena
Foto: Printscreen/Instagram/N.Š.

Nataša Šavija našla se u centru skandala nakon što je brutalno pretučena, a sumnja se da je nasilje nad njom izvršio Stefan Karić koji će danas dati izjavu u policiji. Stefan se ovim povodom nije oglašavao, a sada se pojavila informacija da je do sukoba navodno došlo zbog Stefanove ljubomore.

Naime, kako Kurir saznaj od jednog Šavijinog prijatelja, ona i Stefan su već neko vreme navodno bili u neobaveznoj vezi, ali o tome nisu hteli da se sazna u javnosti, pa su iz tog razloga izbegavali mesta na kojima bi mogli da budu viđeni zajedno. Ipak, Nataša je odlučila da na svadbu, na koju je bila pozvana, ode s Karićem kao svojim pratiocem, i to zato što je to bilo veselje koje su pravili javnosti nepoznati ljudi.

Da su njih dvoje bili zajedno na veselju, verovatno se i ne bi saznalo da nije došlo do ovog užasnog prebijanja.  Kako je Šavija jutro nakon prebijanja ispričala za Kurir, incident se dogodio ispred toaleta. Karić ju je, navodno, dva puta jako počupao za kosu, nakon čega su joj otpali pramenovi, a onda ju je i pesnicom udario posred lica. Ona je završila u bolnici sa zatvorenim okom, podlivima i polomljenom jagodičnom kosti.

Prema rečima izvora, Stefan je te večeri navodno bio pod dejstvom alkohola, a napao ju je kada je u jednom trenutku primetio da se ona za stolom dopisuje s nekim dok je on igrao u sali oko pevača koji je tada uveseljavao goste. Čim se vratio za sto, on ju je navodno verbalno napao i pitao s kim se dopisuje i šta krije od njega. Kada je odbila da mu kaže, na opšte zaprepašćenje svih, navodno joj je oteo telefon iz ruke i bacio ga na pod, nazivajući je pogrdnim imenima.

PRVO POJAVLJIVANJE ŠA I NJEGOVE ŽENE! Reper i TikTokerka progovorili o svadbi, a jedan detalj iznenadio je mnoge

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Петар

03.05.2023 11:55

Дати статус службеног лица учесницимаа ријалитија.