PRVO POJAVLJIVANJE ŠA I NJEGOVE ŽENE! Reper i TikTokerka progovorili o svadbi, a jedan detalj iznenadio je mnoge
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša nedavno je stao na ludi kamen sa izabranicom Vanjom, a sada su se prvi put zajedno pojavili u emisiji kod Ognjena Amidžića. Oni su tom prilikom otkrili kako su se upoznali, ali i tako brzo stupili u brak što je sve iznenadilo.

-Upoznali smo se pre dve godine, sad smo ušli u ozbiljniju priču. Znaš koja je to priča, Las Vegas fazon. Otišli smo kod njenih prijatelja, ušikao sam se od rakije. Bio sam se devojkom koje nisu u njenom fazonu, rekao sam da sa njom hoću da provedem ceo život i da sutra idemo u opštinu i brak. Mi se ujutru nismo probudili, ali dva-tri dana posle toga obavestili smo naše i otišli u opštinu. Njeni su bili u fazonu da nismo normalni, a moji nisu normalni, kao što ni ja nisam. Kad je nešto suđeno, to je to. Moram da kažem da sam srećan posle ne znam koliko godina - govorio je reper.

- Ja sam njega upoznala pre dve godine, on je skroz propao, bolje da ne pričam - dodala je Vanja.

Posle "Zadruge 4" šta se sve izdešavalo. Ja sam se nakon "Zadruge 6" izvinio i poslao sam joj poruku: "Ako si ljuta, izvini ako sam pogrešio", a dobio sam odgovor da nije ljuta. Osvojio sam je - pričao je Ša.

Zbog čega si ga zavolela? - upitao je Ognjen.

- Previše je dobar, pažljiv, poštuje me što je najbitnije. Svaki dan nam je ispunjen i konačno sam srećna - odgvoorila je Vanja.

EVO U KAKVOM JE STANJU SADA NATAŠA ŠAVIJA! Nakon brutalnog prebijanja, ona se čula sa njom i otkrila nove detalje

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading