"UOPŠTE NIJE LAKO" Marija Mikić odlučila se na drastičnu odluku pred porođaj, evo šta pevačica radi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vrlo brzo nakon što se prvi put ostvarila u ulozi majke, Marija Mikić ostala je ponovo u drugom stanju, a dolazak naslednika čeka se velikim nestrpljenjem. Kako se porođaj približio, pevačica ne krije da je pomalo nevozna i napeta, te je pratiocima na drušvenim mrežama otkrila da je pronašla način da smiri svoju vrcavu energiju.

Ni sama nije verovala da će ikada probati da uživa u jogi, ali desilo se i to u devetom mesecu trudnoće.

-Da mi je neko pričao da će nervozi od žene koja nema sekund mira prijati da radim jogu pred porođaj ne bih verovala. Videla gospođa kod neke devojke na Instagramu i ko veli „Ajde da probam i ja“. I stvarno prija i uopšte nije lasko- objasnila je Marija.

Pevačica je objavila i set predivnih fotografija na kojima je pokazala kako vežba u dvorištu nove kuće koju je nedavno pazarila sa dugogodišnjim izabranikom Jovanom.

Bračni par stvorio je pravi raj za sebe i svoju decu, a Marija je priznala da joj se kupovinom luskuzne nekretnine ostvario jedan od najvećih snova.

-Četvrti april. Naš dom. Snovi se ostvaruju. Volim te Jovane- poručila je presrećna Marija koja uživa u svakom momentu opremanja novog doma.

"KUPUJEM KOZU" Zlata Petrović odlučila je da promeni život iz korena, evo šta planira da započne sa ovom koleginicom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading