"KUPUJEM KOZU" Zlata Petrović odlučila je da promeni život iz korena, evo šta planira da započne sa ovom koleginicom!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zlata Petrović otkrila je u emisiji "Sceniranje" šta trenutno planira i zašto je ljubav u godinama u kojima jeste uopšte ne zanima.

- Priroda je neke stvari odredila i mi protiv priode ne možemo ništa. Sada u ovim godinama kada je taj klimaks? Ma beži kakva crna ljubav! Mi žene znamo kad to kreće. Nemamo ciklus i to je to. A šta muškarci da rade koji sve to imaju samo što ne znaju? Kao treba da budeš u ljubavi kada si u tom klimakteričnom dobu da bi ga lakše progurao. E pa ja protiv srca svog i duše ne mogu - bila je direktna pevačica.

Podelila je sa gledaocima svoj san koji planira da ostvari sa svojim koleginicom i veoma bliskom prijateljicom Gocom Božinovskom:

- Ja bih sad volela da budem u nekoj baštici, kuhinjici i što kaže moja Goca treba da kupimo kozu! Imamo ujutru sveže mleko, ona ne traži mnogo, samo onu travu da joj počupamo. Imamo našu rakijicu i bre da jedemo da imamo po 200 kila i boli nas uvo. I ostvariće nam se taj san, meni i mojoj Goci.

POZNATI PEVAČ UHAPŠEN ZBOG UGROŽAVANJA BEZBEDNOSTI Priveli su ga kao nacionalistu, evo o čemu je reč i gde se sve izdešavalo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading