TEK JE NAPUNILA 18 GODINA, A VEĆ JE URADILA OVO! Zorana Mićanović napravila opštu pometnju svojom izjavom, svi se pitaju odakle joj novac za to
Foto: Alo/Printscreen

Zorana Mićanović privlači veliku pažnju javnosti, kako svojim pevačkim umećem tako i izgledom. Tek što je napunila 18 godina mlada Zorana iza sebe već ima hit "Sikter", a sada je progovorila o pevačkoj karijeri, ali i nekretninama koje je zaradila:

- Želim što više da snimam pesme, da ulažem u sebe i kupujem što više stanova. Za sada ih imam dva i uskoro planiram da još kupim. Svoj novac želim pametno da uložim, a ne da ga bacam na neke krpice i gluposti - rekla je Zorana kroz osmeh u videu koji se pojavio na jednoj estradnoj stranici na Instagarmu.

Podsetimo, Zorana je jednom prilikom u intervjuu istakla da je zbog pevanja trpela vršnjačko nasilje u školi.

- Sa decom sam imala probleme. Nisu htela da se druže sa mnom zato što pevam narodnu muziku i zato što se uopšte bavim pevanjem. Govorili su mi da ću biti kafanska pevačica. Nikad nisam imala podršku od svojih drugara, ali posle nekog vremena, naročito posle pesme "Sikter", svi mi prilaze i pitaju da se slikaju sa mnom i da se družimo. Sad shvataju da su pogrešili - rekla je mlada pevačica tada.

"MISLILA SAM DA ĆE SVI DA MI SE SMEJU" Sandra Afrika za Alo! otkrila da ju je dečko nagovorio da postane pevačica

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading