Zorana Sikter
Foto: Alo/Printscreen

Mlada pevačica Zorana Mićanović od učešća u "Zvezdama Granda" privlači veliku pažnju auditorijuma, što svojim pevačkim umećem tako i izgledom.

Tek što je napunila 18 godina mlada Zorana je rešila da pozira u kupaćem kostimu. Pevačica koja iza sebe već ima hit "Sikter" fotografisala se u jednom spa centru, a komplimenti za njen besprekoran izgled neprestano pristižu.

Naime, Zorana je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu bebi roze boje, koji je istakao njene atribute, a grudi joj umalo nisu ispale, te su usledili žestoki komentari:

"Au, kakva bomba", "Pazi, ispašće ti sve", "Savršena si", "Od ovoga može srčka da strefi", "Imaš telo za desetku", "Goriš", neki su od komentara pratilaca kojima se dopadaju Zoranine fotografije.

Međutim, na njenom profilu na Instagramu može se pronaći još provokativnih fotografija, a očigledno je da Zorana voli da pozira razgolićena.

Podsetimo, pevačica je pre par dana i zvanično ušla u svet odraslih, a brojne čestitke uputili su joj prijatelji, rodbina, kao i kolege sa estrade.

OSVANULE PERVERZNE I GOLE FOTKE ZORANE MIĆANOVIĆ Tek što je napunila 18 godina, a već se njeni skandalozni kadrovi šire društvenim mrežama! (FOTO)

Printscreen

 

-"Srećan rođendan kraljice", "Konačno punoletna", "Tek 18. godina, a već zvezda", "Samo napred mala" – samo su neke od čestitki na društvenim mrežama.

VOJAŽ HITNO HOSPITALIZOVAN Evo u kakvom stanju se sada nalazi, isplivala uznemirujuća fotka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading