Sara Jo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, privukla je pažnju u domaćem takmičenju "Prvi glas Srbije", a onda je nastavila polako ali sigurno da gradi karijeru. 

Njene komšije kažu da je često viđaju, iako dosta vremena provodi i u Sloveniji kod dečka Žige Sotlara.

- Sara je divna, jako ljubazna, iako je uvek u nekoj žurbi, stalno negde zuji, kao i svi mladi, svaki put se javi, naravno sa osmehom na licu. Pitamo je nekada u prolazu o nekim aktuelnostima na estradi, na šta nam uvek šaljivo odgovori – rekla je jedna starija gospođa i dodala:

- Zbog toga se nisam iznenadila kada sam je srela u autobusu. Nije dozvolila da je popularnost poljulja.

Neko od kog se Sara Jo ne odvaja je njen pas.

- Sara ima najslađu kucu u kraju. Poznato je da je jako vezana za njega. Svakodnevne šetnje su nezaobilazne, a kada ona nije u Srbiji, čuvaju ga njeni roditelji - ispričala je devojka iz komšiluka, koja obožava pevačicu:

- Obožavam njenu muziku, volim sa njom da podelim utiske kada objavi novu pesmu. Mnogim mojim drugovima deluje umišljeno, ali ih ja ubeđujem da nije takva.

Za Sarin dobar izgled zaslužna je teretana, u kojoj je redovna.

- Vodi računa o sebi i to se primeti. Kada joj u ruci nije povodac, onda je torba za trening. Drugarica ide u istu teretanu sa njom i kaže da stvarno vredno radi. Uglavnom se ljudi slikaju za Instagram – rekao je jedan mladić.

Kako Sara boravi u Sloveniji, tako i Žiga dolazi u Beograd, te su komšije i njega imale priliku da vide.

- Uvek nasmejan mladić, prosto da ne poveruješ! Baš su lep par, idu jedno uz drugo. Čujemo nekada u prolazu kako priča na našem jeziku, Sara ga uči, pa nam bude simpatično. Javlja nam se sa “Dobar dan” i to je mnogo lepo. Trudi se da se uklopi – rekla je jedna baka.

"VATRA SAM U KREVETU" Stanija Dobrojević otkrila nepoznate detalje, pa priznala kako slavi prvomajske praznike: U šumi, vodim ljubav!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading