"POSLE NJE NIŠTA NIJE SATANISTIČKI" Sara Jo prokomentarisala nastup Luka Bleka, njena izjava šokirala!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Sara Jovanović, alijas Sara Jo, progovorila je o takmičenju "Pesma za Evroviziju", te je prokomentarisala ovogodišnjeg predstavnika Srbije, Luka Bleka.

- Verujem da će Luk Blek dati sve od sebe. Pratim njegov rad još odavno, neki naši počeci muzički su se dogodili istih godina. Bila sam na njegovim prvim promocijama, cenim što je svoj i što fura neki svoj fazon. Ispočetka je tako. To nije menjao. Ove godine sam imala nekoliko favorita, Džipsija recimo, njegovu energiju i nastup - rekla je Sara Jo, koja se potom osvrnula i na komentare da je Luka imao satanistički nastup.

- Nastup pobednički je, kažete, bio satanistički po mnogima? Ne... Znate kako, posle Madone ništa više ne može da bude toliko ekstravagantno, čudno, smatram da je zaista teško pomerati granice u tom smislu. Mislim da je Madona prva otvorila put svima nama. Luke Black je inovativan - istakla je pevačica, pa navela koja joj je velika želja za naredni period.

- Za 30. rođendan koji mi je u oktobru bih volela jednu dobru žurku. Dosad su sve bile večere za rođendan, ali sada želim dobar parti, da se svi provedemo odlično - zaključila je Sara za Blic.

ISPLIVALE NJENE STARE FOTOGRAFIJE Anđelka čeka dete sa najboljim drugom svog bivšeg muža, a evo kako je izgledala na početku karijere (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI