"GODIŠNJI POMEN SUPRUGU, A ONA GOLA" Nikolina Pišek skandaloznim snimkom razbesnela javnost, sninula se, pa podigla noge!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikolina Pišek pre godinu dana doživela je pravu dramu povodom iznenadne smrti supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristića.

Celu prethodnu godinu pokušavala je da ponovo stane na noge i omogući normalan život kako sebi, tako i njihovoj ćerki. Pišekova se tako ponovo vratila voditeljskom poslu, iako je tokom braka bila posvećena isključivo brizi o ćerki i domu.

Čini se da je konačno "stala na noge", budući da je proslavila rođendan pompezno i u velikom stilu, a potom je nedavno i snimkom na svom Instagramu pokazala koliko joj prija i povratak poslu.

Nikolina je tako objavila video na kome možemo da vidimo kako teku pripreme pred početak snimanja emisije. Za nekoga ko voli svoj posao, poput Nikoline, izgleda da je sve prožeto velikom količinom pozitivne energije koju je ona želela da podeli sa svojim fanovima, što je mnoge poprilično iznenadilo, budući na sadržaj objavljenog video-zapisa. Mnogi su se zapitali šta joj se dogodilo i zašto to sad čini?!

Naime, ona je na radost svih pratilaca na samom početku snimka pozirala samo u donjem vešu i bez trunke šminke, da bi se kasnije videlo kako teku pripreme njenog mejkapa, frizure, kao i celokupnog stajlinga. Niko od njenih pratilaca nije mogao da ospori činjenicu da je Pišekova i pri kraju 5. decenije neverovatno zgodna, kao i da njeno lice i bez "teške" šminke izgleda mladoliko i podjednako lepo.

Snimak je izazvao gomilu reakcija. 

DRUGA SNAJKA GUDELJA Dragi objavio fotografiju sa atraktivnom plavušom, a komentar Anastasije Ržnatović sve je ostavio u čudu! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Alexo

29.04.2023 17:25

To je poruka svekrvu! To radi iz inata! Ovo govori više o njoj kao karakteru koji je dno! Voli ona da provocira druge i da ih gađa u bolnu tačku! Dno -dna!