"IMALA SAM NAPADE PANIKE" Godinu dana nakon smrti muža, Nikolina Pišek ogolila dušu: Miša Grof nam je i to otuđio!
Foto: Youtube/Printscreen

Vidoje Ristović preminuo je 8. maja, a njegova udovica Nikolina Pišek se od tada, pa u narednih godinu dana, suočila sa raznim poteškoćama.

Nakon devet godina braka ostala je bez Vidoja, koji joj je bio veliki oslonac, a sada se i našalila na svoj račun na to na šta se oslanja.

- Na zid. I ne, nisam armirala te zidove na vreme (smeh). Prolazla sam kroz napade panike sa vrlo realnom podlogom. Ne prihvataš to što se desilo usled tako šokantnog stresa poput gubitka partnera, njegove smrti, odjednom. To prihvataš kako dolaze nove situacije. Tek nakon izvesnog vremena sam shvatila koliko je dramatična situacija i uplašila sam se, da. No, gubila sam i dobijala. Život mi se zaista promenio potpuno. Izgleda baš drugačije nego pre tih godinu dana. I struktura prijatelja, poznanika, poslovnih saradnika. Sve se promenilo. Evo, ni porodice više nema- rekla je Nikolina, pa dodala:

Nikolina je otkrila i šta joj najteže pada, te otkrila šta je to Miša Grof, Vidojev otac, otuđio od nje i njene dece.

- Niko ne može u srcu preuzeti nečiju ulogu, te praznine ostaju. To mi je bio suprug, moj partner, moja ljubav. Nedavno sam se setila kako nemam ni naše porodične fotografije. Vidojev otac nam je i to otuđio. No, u toj celoj situaciji u kojoj sam se našla ne svojom voljom, nekako sam otkrila deo sebe koji je mnogo snažniji nešto što sam bila svesna - objašnjavala je.

- Ko god da se trudi da naruši ili poljulja moje nastojanje da ćerkama obezbedim život onakav kakav zaslužuju, a on je takav da kao da hodaju po oblacima, moraće da se suoče sa opasnom lavicom koja će mu otkinuti glavu ako pokuša bilo čime to da uništi. Eto. To sam sada ja. Jednim delom- zaključila je ona za hrvatske medije. 

OGLASIO SE DRAGI GUDELJ! Nemanjin brat poslao jasnu poruku Anastasiji, spekulisalo se u kakvim su odnosima, a sada je sve otkriveno (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Alexo

29.04.2023 17:40

Bla,bla,bla!Ona je njih doživela kao budale i to se vidi iz aviona,a svekar je provalio!