OGLASIO SE DRAGI GUDELJ! Nemanjin brat poslao jasnu poruku Anastasiji, spekulisalo se u kakvim su odnosima, a sada je sve otkriveno (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović uskoro će postati majka. Srećne vesti iz porodice Ražnatović stigle su juče, a očekuje se da će Cecina ćerka sredinom decembra na svet doneti devojčicu.

Anastasija i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj, već opremaju sobu za bebu, sa kojom će živeti na relaciji Španija-Srbija, ali će prevashodno boraviti u Sevilji, gde bi pevačica trebalo i da se porodi. Budući roditelji se još uvek nisu oglasili, ali redovno dele objave na društvenim mrežama.

Iako se mnogo spekulisalo o porodičnim odnosima Anastasije i porodice Gudelj, jedan potez Nemanjinog brata je sve demantovao.

Nakon što je kao bomba odjeknula vest o njenoj trudnoći, oglasio se i Nemanjin brat, Dragi Gudelj i obratio im se dirljivim rečima uz objavu njihove prve zajedničke slike sa stomakom.

- Reči nisu potrebne, vi ljudi znate... - napisao je Dragi i postavio srce.

TRAGIČAN ŽIVOT SLAVNOG PEVAČA! Bio je na vrhuncu karijere, a onda je doživeo moždani udar i prošao kroz pravi pakao, umro je u mukama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading