GORICA MISSED CALL 26.04.2022. Oglasila se najbolja drugarica Gorice Nešović i pokazala nešto zbog čega nam je svima knedla u grlu
Foto: Printscreen/Facebook

Jelica Greganović i Gorica Nešović družile su se više od četiri decenije, a da bol za gubitkom čuvene radijske voditeljke još uvek nije prošla, svedoči poslednje objava Greganovićeve koja tera suze na oči. 

Naime, Jelica je pre dva dana proslavila svoj 59. rođendan, te je iskoristila priliku da se zahvali svima na lepim željama, ali i da istakne da još uvek nije uspela da se pomiri sa preranim odlaskom bliske prijateljice. 

"Hvala vam svima za današnje čestitke i lepe želje, i za one koje još nisam stigla da pročitam. Ali jedna mi fali. Fali mi kao svaki njen propušteni poziv. Posle 42 godine, ovo mi je prvi rodjendan bez one koja mi je uvek prva čestitala, moja Najbolja Drugarica. O njenom poklonu, koji se po pravilu sastojao od bar pet malih poklona, da ne govorim. Mnogo mi fali.", napisala je ona i time rasplakala mnoge.

Podsetimo, Gorica Nešović preminula je 06. oktobra.2022. godine u 59. godini života, a poslednjih godina bolovala je od dijabetesa.

ISPRAĆAJ U LIVERPUL UZ SRPSKU ZASTAVU! Luk Blek spreman za Evroviziju, jedan detalj raspametio je sve (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading