"BOLJE JOJ JE DA NE MORALIŠE" Mitar Mirić brutalno opleo po Dušici Jakovljević, pa joj javno uputio skandaloznu poruku
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Voditeljka Dušica Jakovljević žestoko je oplela po pevaču Mitra Mirića zbog spota koji je snimio sa duplo mlađom devojkom, a sada se oglasio folker i odgovorio na prozivke.

- Je l' vas nije sramota??? Objasnio je kako matorac od 66 godina obećava klinki kule i gradove da bi bila sa njim - i ova mučenica... Zgrožena sam. Muka mi je- poručila je Dušica tada, a ubrzo se oglasio i Mitar koji je ovo prokomentarisao.

-Moguće je da je ljubomorna na prelepu Brazilku koja se pojavljuje u spotu. Možda joj je krivo što ona nije tu. Meni je najbitnije da je pesma postala hit. Možda je nekome preterano, ali ovo je samo spot i to je normalno. Pokazao sam se kao odličan glumac i najbitnije, reditelj i ja smo prezadovoljni- rekao je Mitar i poslao poruku Dušici:

-Nema ona pravo bilo šta da kaže, bolje joj je da vodi Zadrugu i prestane da morališe. Samo neka ona nastavi da gleda spot, meni će tako da rastu pregledi na Jutjubu- bez srama je poručio folker.

Inače, Mitar se nedavno našao u centru skandala nakon što su na mrežama procurele poruka koje je slao nepoznatoj devojci.

" Poz" napisao je on, a onda potom "Odakle je Dajana" - piše u porukama koje su osvanule na društvenim mrežama.

Ubrzo je snimak postao viralan, te se ispod njega nižu komentari poput: "hahaha, osetio piletinu", "šta taj matori hoće"...

INTIMNE FOTKE TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Fanovi u šoku, sadržaj se neverovatnom brzinom širi internetom (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading